Nytårs Menu

Prisinterval: 568,00 kr. til 752,00 kr.

Nytårsmenu i restaurationskvalitet – skabt til hjemmet.
Hver ret er udviklet med fokus på håndværk, smag og æstetik – alt er forberedt, så du blot skal servere en oplevelse i særklasse.

 

Nytårs tale snack 

  • Cremet krebsehalesalat med håndpillede grønlandske rejer, serveret i spiselige sorte gourmet muslingeskaller.


Starter

  • Laks røget & rimmet med rødbede. Pyntet med urter og citronperler. Serveret med en silkeblød, hjemmelavet aioli.

 

Forret

  • Cremet og intens hummersuppe kogt på skaller, urter og vin, rundet af med fløde og fyldt med møre skaldyrshaler. Toppes med friske urter og serveres med nybagt surdejsfocaccia med urte, samt fløde pisket smør.

 


Hovedret

To fortolkninger af okse – braiseret og urtegrillet på amerikansk Black Angus, kendt for sin fine marmorering og elegante balance mellem dybde, saftighed og kraft.

  • Urtegrillet tagliata på flat iron steak med intens urteolie
  • Langtidsbraiseret okse med strejf af røg, smørmør intensitet og nuancer af dyb fond.
  • Små sprøde kartofler, gulerødder og portobello svampe vendt i en aromatisk blanding af timian og friske urter.
  • Let blancheret broccoli og asparges på en bund af salat, toppet med soltørrede cherrytomater, saltede røgede mandler, appelsinfileter, friske brombær og balsamico glaze.
  • Ærter, grønne bønner, sugar snaps og persille – suppleret med syltede rødløg og friske ærteskud.
  • Sauce: Rødvinssauce på dyb fond og oksemarv.

 

Dessert – vælg mellem:

  • Hindbærmousse & brownie
    På en bund af hvid brownie med citron creme lavet på hvid chokolade, flødeskum og jordbær coulis.
    Pyntet med en overflod af friske bær, hindbærstøv og små sprøde kugler af ruby- og hvid belgisk chokolade draperet i glimmer.
    (Anrettes i glas og pyntes flot – direkte klar til bordet. Glas retur som det passer.)

eller

  • Chokolade Krokant
    Fløjlsblød chokolademousse på sprød krokant med chokoladevaffel og mandelsukkerbund. Toppet med friske bær og små chokoladekugler i glimmer for et elegant punktum på aftenen.


Pris

568 kr. pr. person



EKSTRA TILVALG 


Det søde
Gourmet trøffelromkugle med saltkaramel.
En luksuriøs håndlavet trøffelromkugle på ca. 60 g med en kerne af flydende, cremet saltkaramel. Pyntet med glimmer.
Pris: 28 kr. pr. stk

Ost
Taleggio med karamel brændte figner & honnings bagte dadler, vindruer & drizzlet m. brændt karamel. Serveret med velsmagende håndlavede gourmet kiks

Pris: 68 kr. pr. stk


Natmad

3 forskellige slices Scrocchiarella pizza.
Håndlavet italiensk surdejspizza med sprød skorpe og luftig krumme, serveret med delikate toppings.
Varmes nemt i ovn – klar på få minutter.
Pris: 88 kr. pr. person


Champagne til nytårstalen “KØB UNDER FANEN NYTÅR” også vine til nytår 

Pinot-Chevauchet “Cuvée Joyeuse” Brut – elegant, tør og balanceret champagne med cremet struktur og noter af brioche, citrus og grønne æbler.
Perfekt til nytårstalen eller det første kys i det nye år
Pris: 398 kr. pr. flaske (norm. pris 499 kr.)



OBS OM NYTÅR

• For at kunne bestille skal der afkrydses ved alle tilvalg og fravalg herunder.
Mindste bestilling: 2 stk.
Afhentning: 31. december mellem kl. 11.00 – 16.00 (vælg tidspunkt ved kassen).
Betaling: Ved kontant betaling vælges “kontant” i kassen – herefter aftales tidspunkt for betaling.
• Bemærk, at nytårsmenuer først er endeligt booket ved modtaget betaling, da vi kun tager et begrænset antal ordrer ind.

-
+