Julemenu 2023

325,00 kr.

Menuen anrettes i service og pyntes direkte til bordet.

Forret
– Sild i karry m. æble, timian og syltede rødløg
– Sild marinerede i fynsk øl m. rødløg og kapers
– Dybhavsrejer og æg m. citronperler, mayo og purløg 

Mellemret 
– Hønsesalat m. asparges, svampe og spire
– Cremet karrysalat m. kylling og forårsløg
– Pate m. valnødder, surt og senneps pickles creme
– Roastbeef m. pickles, hjemmelavet remoulade og citron 

Hovedret
– Senneps honnings glaseret svinebryst
– Pandestegte frikadeller m. cremet broccoli salat
– Sprød vinter salat og bær
– Kartofler og brun sauce  

Ost
– 2 slags bløde cremede oste m. æble perler
– Lux rugbrødsstykke m. hørfrø og kerne
– Kompot på vinter frugter

Dessert 
– Ris a la man “ekstra cremet” m. kirsebærs sauce og glimmer 

Tilbehør  
– Rustikt lyst brød 
– Blødt kernerigt rugbrød 

-
+